L'Escola de Futbol Manu Lanzarote disputa el torneig Vila de Centelles

Les egarenques han quedat enquadrades en un grup complicat amb el FC Barcelona com a principal rival a batre

La Torre
17 de setembre del 2015
Aquest dissabte, l'infantil de l'Escola de Futbol Manu Lanzarote participarà al torneig Vila de Centelles, un prestigiós torneig de pretemporada que es disputa anualment amb equips del més alt nivell català. Vuit equips dividits en una primera fase de dos grups jugaran una lligueta per definir els dos semifinalistes. Tots els equips disputaran un total de cinc partits amb molt de nivell.

El Grup A, que és on estarà situat l'equip egarencs, compta amb les actuals Campiones de Catalunya, el  FC Barcelona; el Girona FC, equip de Primera divisió; i les locals de la UE Centelles, també de Primera divisió. En el Grup B, hi competiran el RCD Espanyol, Sotscampiones de Catalunya; la PBB La Roca, campiones del Grup II de Lliga i semifinalistes del campionat català; i dos equips de Primera divisió, com són el CF Igualada i l'At. Vilafranca.

A les deu del matí, l'Escola Manu Lanzaronte debutarà contra les anfitriones de la UE Centelles. El segon enfrontament serà a les 12.30 davant del FC Barcelona. Per acabar amb la primera fase, es mesuraran amb el Girona FC a les 14.10h. 

Els creuaments per la cinquena plaça, començaran a les 15.00 i en cas de que l'equip es col·loqui a semifinals, jugarien a les 15.50. Els partits per la cinquena i setena plaça es jugaran a les 16.40, la tercera plaça es dilucidarà a les 17.30 i la gran final a les 18.30 hores en el camp municipal de Centelles.