Platypus Arts presenta Més petits grans relats a Barcelona

El volum es un compendi dels contes guanyadors del II Concurs de relats curts impulsat per l'associació cultural egarenca

La Torre
17 de setembre del 2015
L’associació cultural Platypus Arts presentarà, aquest dissabte 19 de setembre, el segon llibre impulsat per l'entitat egarenca. Es tracta del resultat del II Concurs de relats curts que va convocar Platypus i que ja va veure la llum abans d’estiu. 

Més petits grans relats, que demostra la continuïtat del primer Divuit petits grans relats, 2012, es va presentar al Centre Cultural de Terrassa el passat 26 de maig, amb l’assistència d’una quarantena de persones entre autors, acompanyants i curiosos. L’acte va comptar amb la intervenció de l’Elisabeth Garcia, membre de l’associació, l’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, la Mireia Guerola, directora de l’editorial Birabiro, i la Rosa Boladeras, actriu i responsable de la lectura d’un dels relats.

En aquesta ocasió la presentació se centra en els protagonistes del llibre: els autors. Carles Castell, Manel Ferrer i Mònica Pagès faran una petita exposició amb la seva experiència sobre com creen i donen vida als relats i es deixarà un torn de preguntes per tal que el públic pugui fer arribar les seves consultes als autors.

L’acte, obert, en format vermut i on els assistents rebran un llibre d’obsequi, tindrà lloc a les 13h a la llibreria Documenta de Barcelona (C/ Pau Claris, 144).

Amb aquesta aposta pel foment de la lectura, la creació personal i la cultura en general, l’entitat terrassenca està consolidant aquesta iniciativa que, esperen, poder convocar anualment. Els dos llibres es poden trobar a les biblioteques de la nostra ciutat.