Terrassa viu ara el Castell de focs de la Festa Major

L'espectacle piromusical es va haver d'ajornar el passat mes de juliol per les condicions meteorològiques adverses | L'acte tindrà lloc en el marc de la trobada gegantera de Catalunya

La Torre
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 de setembre a les 10:42h
El castell de focs de la Festa Major 2015, previst pel dimecres 8 de juliol de 2015, es va haver d'ajornar degut al risc extrem d'incendi forestal. La nova data serà el proper 19 de setembre, a partir de les deu de la nit, a la cruïlla de l'avinguda d'Abat Marcet i l'avinguda de Josep Tarradelles. L'acte s'emmarca dintre del programa Terrassa Ciutat Gegantera 2015.

Restriccions de trànsit

Amb motiu de la realització del Castell de Focs, a partir de les 21.30 h es tallarà el trànsit a l'avinguda d'Abat Marcet, a l'avinguda de Josep Tarradellas i a la ronda de Ponent.
Els autobusos de les línies 4, 5, 8, 9 i Bus dNit modificaràn el seu recorregut provisionalment i quedaran fora de servei les parades: Emp. Eugènia, Eugeni d'Ors i Pl. Lluís Companys.

Una vegada finalitzat el Castell de Focs hi haurà un servei especial d'autobusos a la parada de Plaça Lluís Companys, amb les línies 2, 3, 4, 5, 8, 9 i Bus dNit.