Un home provoca una fuita de gas en el seu pis de l'avinguda Abat Marcet

L'individu, d'edat avançada i amb problemes de demència, va alertar els veïns que van avisar Bombers, Policia i SEM per tal de reparar la canonada

La Torre
15 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:07h
Un veí de l'avinguda Abat Marcet va alertar la Policia Municipal de Terrassa aquest dilluns pels volts de dos quarts d'onze de la nit que hi havia una fuita de gas a l'edifici. Segons el ressenyat, va olorar a gas procedent del domicili del seu veí, un senyor d'edat avançada i amb demència, i va decidir trucar el 112. Posteriorment, va tancar la clau general del pis per evitar un accident a la comunitat. 

Bombers, Policia Municipal, SEM i van desplaçar-se fins al lloc. En comprovar que la fuita de gas era positiva es va demanar la presència d'un tècnic de la companyia. En el domicili on s'havia originat la presumpta fuita, els agents van trobar-hi un home amb símptomes d'inhalació. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics mentre que els bombers. 

La investigació va concloure que el propietari havia engegat el gas de la cuina i havia intentat trencar una canonada de dins del seu habitatge, provocant la fuita. Des de prefectura es va avisar la filla de l'home, la qual va manifestar que aquest no estava bé mentalment i que no feia cas dels fills, motiu pel qual vivia sol i no volia veure ningú. El senyor va ser traslladat amb ambulància a Mútua Terrassa i es va realitzar informe per als serveis socials per tal que tinguessin coneixement dels fets, ja que l'home tenia comportaments perillosos per a tota la comunitat de veïns.