ANC presenta a Terrassa el document per a una Catalunya «plural i inclusiva»

Aquest diumenge, dins de la Festa de la Diversitat Cultural, Liz Castro serà l'encarregada de llegir la Declaració de l'Assemblea Nacional Catalana sobre Immigració en la República catalana

La Torre
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:34h
Liz Castro intervindrà en la jornada organitzada des de l'ANC de Terrassa
Liz Castro intervindrà en la jornada organitzada des de l'ANC de Terrassa | Foto: Adrià Costa
Aquest diumenge, dia 20 de setembre, tindrà lloc a la plaça de la Cultura de Terrassa, dins de la Festa de la Diversitat Cultural, la presentació de la Declaració de l'Assemblea Nacional Catalana sobre Immigració en la República catalana. L'acte, que s'iniciarà a les dotze del migdia i s'allargarà fins a les set de la tarda està impulsat per Terrassa per la Independència i la sectorial d'immigració de l'ANC.

Al llarg del dia estan previstos parlaments de persones immigrades del Vallès i de les entitats, associacions i plataformes signants del manifest. També hi haurà actuacions musicals, una petita fira d'entitats de col·lectius de procedències diverses i activitats per a la canalla. La jornada finalitzarà amb la lectura del manifest per part de Liz Castro, membre del secretariat nacional.

Des de l'ANC afirmen que es tracta d'un "repte per a la comarca", i "malgrat les dificultats de fer-ho en plena campanya electoral i la complexitat de combinar l'organització de l'acte amb les altres accions i actes de l'entitat", s'ha decidit dur-ho a terme.

El document es troba penjat a la plataforma Change.org i pretén recollir 5.000 signatures per tal que la República Catalana sigui "plural i inclusiva i reflecteixi la diversitat cultural i d'orígens de la nostra societat".