L'Sferic Terrassa perd amb l'Igualada i se situa tercer a l'OK Lliga Femenina

Les egarenques volen donar la sorpresa aquest cap de setmana davant del líder, el Voltregà

La Torre
15 de setembre del 2015
Després de dues jornades de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de l’OK Lliga Femenina els dos grups de la competició comencen a perfilar la classificació malgrat que hi ha equips que només han jugat un partit mentre que d'altres ja en sumen dos.

En el cas del Grup A el CP Voltregà lidera la taula gràcies a mantenir-se invicte després de la victòria per 4-0 de la primera jornada i de l’empat a 2 a Mataró en la segona en el debut de les mataronines a la competició. Darrere seu hi ha l'Igualada FHCP i l’Sferic de Terrassa (2-0), segones i terceres respectivament amb 3 punts. 

Les igualadines van refer-se de la derrota davant del Voltregà a la primera jornada imposant-se a les terrassenques en la segona, les quals van debutar a la competició amb victòria davant el CH Girona (1-3). El CH Mataró és quart i com a cuer trobem les gironines, ambdós equips amb només un partit disputat.

Aquest dissabte, dia 19, l'Sferic de Terrassa intentarà fer saltar la banca i derrotar el líder, el CP Voltregà. Serà a casa, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

1. CP Voltregà, 4 punts [1V 1E] 6-2 (+4)
2. Igualada FHCP, 3 punts [1V 1D] 2-4 (-2)
3. Sferic de Terrassa, 3 punts [1V 1D] 3-3 (+0)
4. CH Banco Mediolanum Mataró, 1 punt 2-2 (+0)
5. CH Girona, 0 punts 1-3 (-2)