eleccions 27-S: PSC

Ángel Gabilondo als catalans: «No se'n vagin. Seríem menys i pitjors»

per Joan Manel Oller, Terrassa | 14 de setembre de 2015 a les 23:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del PSOE a l'Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo, ha picat l'ullet als catalans, i a Catalunya, en un acte de campanya del PSC celebrat a Terrassa. "No és igual el que passi el 27 de setembre", ha assegurat. "És mentida que es pugui entrar i sortir quan es vulgui d'Europa. S'equivoquen. No seran ciutadans europeus. Es produirà una trencadissa cultural i social. Sense vostès, nosaltres som poca cosa. Els catalans ens fan molta falta. No se'n vagin. Seríem menys i pitjors", ha afegit.

L'exministre s'ha mostrat comprensiu vers els independentistes. "Respecto als que pensen que és la solució. Però s'ha de lluitar contra la desigualtat. I s'ha de fer junts. Em dic Gabilondo Pujol i fa 40 anys que visc a Madrid. Vull que visquem junts. Ens necessitem, per un país plural." El portaveu del PSOE a l'Assemblea de Madrid ha reblat que cal un nou pacte constitucional entre Catalunya i "la resta d'Espanya. El 27-S és decisiu, però no quedarà tot tancat. Després caldrà parlar. Ni immobilisme ni independentisme".

 

Totes les notícies del PSC de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S

 

Participació