Recortes Cero recorda a Terrassa que vol una Espanya unida

Ignasi Soler, membre de la candidatura per Barcelona, en una acte a la ciutat va afirmar que "no ens avergonyim de defensar la unitat, perquè som la candidatura a la qual li preocupen la cua de l'atur a Jaén i les llistes de espera a Girona, perquè som la mateixa gent"

La Torre
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 20:47h
Jordi Trujillo, Maria Carmen Jurado, Antonio Ruiz, Javier Delgado, Maria José Agut, Juan José Cabello, Melania Olivares
Jordi Trujillo, Maria Carmen Jurado, Antonio Ruiz, Javier Delgado, Maria José Agut, Juan José Cabello, Melania Olivares | Recortes Cero - Els Verds

Ignasi Soler, membre de Recortes Cero-Els Verds per Barcelona, en una acte a Terrassa, va afirmar que "no ens avergonyim de defensar la unitat, perquè som la candidatura a la qual li preocupen la cua de l'atur a Jaén i les llistes de espera a Girona, perquè som la mateixa gent". "La fortalesa que necessitem per redistribuir la riquesa està en la unitat del poble de totes les nacionalitats i regions d'Espanya. La independència només beneficia els que retallen drets, llibertats i els nostres butxaques".

La candidatura Recortes Cero-Els Verds ha iniciat la campanya electoral amb el lema "El teu vot si té alternativa" amb actes a les capitals de les quatre demarcacions i taules de propaganda a Reus, el Vendrell, Cerdanyola, Terrassa, Sabadell, Vilanova i la Geltrú i Badalona, entre d'altres". 

Jordi Martínez Rigol, cap de la llista -una de les dues extraparlamentàries-, va iniciar la campanya amb una enganxada de cartells a la Meridiana, acompanyat de membres de les assemblees de Recortes Cero de Barcelona.

Recortes Cero-Els Verds va presentar divendres el seu espot de campanya amb el missatge "El teu vot si té alternativa", cridant als catalans a votar per la Redistribució de la Riquesa i la Unitat el 27S. "Durant la campanya volem explicar que tenim una alternativa per sortir de la crisi, i que per això necessitem unitat, no divisió i enfrontament", va explicar Jordi Martínez, afegint que "per aturar les retallades necessitem redistribuir la riquesa i independència, però del FMI i Berlín, no d'Espanya ". "Sense unitat no hi ha redistribució, i per tant no hi ha alternativa a la crisi", va concloure.