Junts pel Sí vol arribar a tots els terrassencs que van votar el 9-N

Carme Labòria, número 52, afirma: "Jo continuo sent socialista, però tinc molc clar que a Espanya no ens en sortirem"

La Torre
11 de setembre del 2015
Actualitzat el 14 de setembre a les 15:28h
​El Vapor Ventalló ha estat l’espai escollit per Junts pel Sí per encetar la campanya
​El Vapor Ventalló ha estat l’espai escollit per Junts pel Sí per encetar la campanya | J.M.O.

Junts per Sí ha fet a Terrassa la tradicional enganxada de cartells d'inici de campanya. "Aquestes eleccions del 27-S són el referèndum que no se'ns ha deixat fer. I nosaltres, Junts pel Sí, som la papereta per votar sí a la independència. Estem en condicions de ser la Dinamarca o l'Àustria del sud d'Europa, països amb molta prosperitat econòmica i amb molta equitat social. Fem-ho. Construïm un país nou, millor. Guanyem la llibertat". Són les paraules de Josep Rull, coordinador general de Convergència i l'egarenc més ben situat a la llista de Junts per Sí, en declaracions a La Torre. És l'únic amb l'acta de diputat garantida.

En clau local, Rull ha manifestat que "Terrassa ha de ser un exemple de mobilització pel sí. Volem arribar a tots els terrassencs que van votar el 9-N. Si ho fem, ho tenim guanyat".

L'ex regidora socialista a l'Ajuntament, ara de MES i segona candidata millor situada a Junts pel Sí, Carme Labòria, es mostra optimista i amb la impressió que la ciutadania respondrà a la crida de la formació. No té dubtes que serà la primera força local el 27-S. "Jo continuo sent socialista, però tinc molc clar que a Espanya no ens en sortirem. Ja ho hem intentat amb diàleg i no ens n'hem sortit". Labòria destaca especialment la diversitat de pensaments que coexisteixen dins del Junts pel Sí, i alaba la capacitat de tothom de fer renúncies per sumar i mirar més enllà, "cap a un futur millor pel país i pels nostres fills.

La presència d'egarencs a la llista de Junts pel Sí a la demarcació de Barcelona és força nombrosa. Fins a set dels candidats són de Terrassa: Josep Rull (número 12), Carme Labòria (número 52), Cesc Poch (número 54), Joaquim Esquius (número 62), Carles Viver i Pi-Sunyer (número 71), Salvador Cardús (número 79) i Jaume Cabré (número 80).

​El Vapor Ventalló ha estat l’espai escollit per Junts pel Sí per encetar la campanya més transcendental que ha viscut mai aquest país. Hi han participat dos històrics de la política egarenca com Roc Fuentes i Ferran Pont, el sociòleg Salvador Cardús i el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, membre del consell assessor per la transició nacional.