Cup Terrassa veu les eleccions més importants després de la transició

"Afrontem la campanya amb molta empenta, reforçats pels resultats de les municipals", afirma Marc Medina

La Torre
11 de setembre del 2015
Actualitzat el 14 de setembre a les 15:28h
La Cup Terrassa al Mercat de la Independència de Terrassa
La Cup Terrassa al Mercat de la Independència de Terrassa | J.M.O.

"Aquesta nit comença la campanya per les eleccions del proper 27 de setembre. Unes eleccions que, desde la CUP, considerem que poden ser les més importants des de la mal anomenada “transició”. Són paraules de Marc Medina, co-portaveu del grup, en el primer dia de campanya electoral.

La CUP es presenta a aquestes eleccions "amb un programa de ruptura. Una ruptura que no pretén ser només amb l’estat espanyol, sinó també amb el capitalisme i el patriarcat que ens oprimeix. No es tracta, però, d’una ruptura estèril; la nostra aposta és que, a partir del 27-S, el nostre poble avanci cap a la plena llibertat, començant per l’obertura d’un procés constituent, popular i democràtic, que senti les bases del que serà la propera República Catalana. Aquest procés ha de ser de baix a dalt, reforçant la importància dels municipis en el camí cap a la independència".

"Des de la CUP de Terrassa afrontem la campanya amb molta empenta, reforçats pels resultats de les darreres eleccions municipals, i amb la voluntat d’aportar el màxim desde Terrassa al conjunt de la CUP. Som conscients que es tracta d’un moment històric, en el que cal posar tot l’entusiasme per avançar cap a la recuperació de totes les sobiranies".

També aprofita per fer una crida a participar a les mobilitzacions de la Diada. Tant a la Via Lliure, com a la manifestació de l’Esquerra Independentista, que començarà a les 18:15 al pont de Marina amb avinguda Meridiana de Barcelona. "La mobilització popular és l’origen i el motor del procés, i l’única garantía per evitar dilacions i passos enrere en el camí cap a la llibertat del nostre poble".