Cup Terrassa obre campanya amb sopar de pa i porta

La Candidatura enganxarà cartells al Mercat de la Independència

La Torre
10 de setembre del 2015
Actualitzat el 14 de setembre a les 15:31h
Judith Barco, protaveu de campanya de la Cup Terrassa
Judith Barco, protaveu de campanya de la Cup Terrassa | J.M.O.

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral del 27-S, unes eleccions "que la CUP vol convertir en trampolí per a la ruptura amb l'Estat i amb el sistema econòmic. El futur està a les nostres mans i, com sempre, l'hem de forjar al carrer".

La CUP comença la campanya a les 10 de la nit amb un sopar de 'pa i porta' (compartir les aportacions de cadascú), beure i música. Tindrà lloc al casal popular l'Atzur (carrer Arquimedes. 89). Més tard es distribuirà el material i a la mitjanit es marxarà cap a la Rambla per iniciar l'encartellada.

Judith Barco, protaveu de campanya de la Cup Terrassa, afirma que les eleccions "són una festa de la democràcia", i que les del 27-S són plebiscitàries, tot i que l'objectiu d'un nou país "ha de ser començar de zero", i no només un canvi de DNI. "Independència, sí, però no a qualsevol preu".

L'acte central de la CUP Terrassa es farà el 21 de setembre a les 7 de la tarda a la plaça Vella, serà d'àmbit vallesà i comptarà amb Toni Baños, periodista i membre de Súmate i el candidat a les eleccions del 27-S a la demarcació de Barcelona, i el diputat Quim Arrufat.