C's surt a ser la segona força política de Terrassa

Carmen Ortuño i David Aguinaga, candidats de Ciutadans, inicien la campanya electoral

J.M.O.
11 de setembre del 2015
Actualitzat el 14 de setembre a les 15:28h
Ciutadans a la Rasa
Ciutadans a la Rasa | J.M.O.

Ciutadans Terrassa ha complert amb la tradició i ha encetat la campanya electoral amb l'enganxada de cartells. Dos membres del partit a la ciutat formen part de la candidatura per al 27-S. David Aguinaga ocupar el número 41 de la llista, i Carmen Ortuño, el 59. 

Ortuño afirma que C's reclama "Un país per a tothom. A Ciutadans volem un país sense 3%, sense partits corruptes que s’amaguen darrera estelades i que aixequen cortines de fum per amagar retallades socials".

C's va fort, i rebla que "sortim a ser la segona força política a Terrassa, a plantar cara als qui han fracturat la societat terrassenca ficant-nos a l´AMI. Volem un país per a tothom, amb drets socials, igualtat d’oportunitats i dintre de l’Europa de la prosperitat", ha afirmat la regidora.

"Perquè volem un país per a tothom amb polítics nets, Ciutadans no farà de les institucions públiques una eina de propaganda al servei del separatisme. Perquè volem un país per a tothom fem una crida a la participació. Només el teu vot pot canviar les coses".