Més freqüència de pas del bus i metro de Barcelona per a la Diada

Les línies de metro circularan amb intervals d'entre quatre i cinc minuts

per E.P., 10 de setembre de 2015 a les 07:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de metro de Barcelona es reforçarà aquest divendres amb més trens i personal de seguretat pels actes de la Diada, mentre que limitarà 22 línies d'autobusos i les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs, han informat aquest dilluns TMB i Tram en sengles comunicats.

Entre les 13 i les 20.30 hores, les línies de metro circularan amb intervals d'entre quatre i cinc minuts, excepte la línia 1, que circularà amb més freqüència per la proximitat d'algunes de les seves estacions amb els espais dels actes, com Arc de Triomf, Marina, Glòries, Clot, Navas, La Sagrera, Fabra i Puig, i els enllaços de Catalunya, Urquinaona i Espanya.


Les 22 línies regulars d'autobusos que circulen per l'avinguda Meridiana --on tindrà lloc la manifestació de la Via Lliure--, quedaran afectades o desviades a partir de les 11 hores de divendres.

La línia T4 del Tram estarà parada de 12 a 15 hores entre Ciutadella - Vila Olímpica i Glòries i, entre les 15 i les 20 hores, només funcionarà entre l'estació de Sant Adrià i Maresme; la T5 tan sols ho farà entre Gorg i Sant Martí de Provençals, i la T6, entre l'estació de Sant Adrià i Sant Martí de Provençals.

TMB oferirà informació actualitzada del servei i alternatives de transport a través del perfil de Twitter @TMBinfo, i recomana calcular més temps per als desplaçaments amb metro en les hores prèvies i posteriors als actes, per la previsió d'una elevada afluència de viatgers.

 

Participació