Matadepera omple 10 autocars per a l'11-S

Es desplaçaran 550 persones en aquest mitjà

La Torre
08 de setembre del 2015
Actualitzat a les 8:03h
ANC Matadepera ha tancat aquest cap de setmana les inscripcions per apuntar-se als autocars que, sortint del Camp de Futbol Municipal, aniran a la Diada de l’11 de Setembre. Finalment, han estat 10 els autocars que hi aniran (no se n’han pogut localitzar més), que es traslladaran a la manifestació en dos torns: un primer, que sortirà a les 12 i un segon, a ¼ de 3 de la tarda. 

Els deu autocars representen 550 persones, un parell d’autocars menys que l’any passat (on s’hi van apuntar 700), i 5 menys respecte al 2013, encara que la logística de la Via Catalana va ser molt diferent, ja que el desplaçament es va fer al tram que estava al municipi de Sant Julià de Ramis i no a Barcelona. 

Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-se per si hi ha la possibilitat que hi hagi disponibilitat d’un altre autocar, poden fer-ho en llista d’espera trucant al Mili Riba (629 40 25 31).

La Via Lliure de l'Onze de Setembre a la Meridiana ja s’acosta als 400.000 inscrits, segons l'última dada oficial. Tanmateix, els organitzadors han advertit que es necessiten 125.000 inscrits més per omplir tot el traçat. L'objectiu d 'Ara és l'hora', la plataforma formada per l'ANC i Òmnium Cultural, és fer un gran mosaic de col·lectius socials a l'avinguda barcelonina i dibuixar un punter gegant que assenyali el Parlament.