El nou Terrassa FC aconsegueix la primera victòria

Un gol d'Èric al minut 8 de la primera part, en una jugada assajada, ha estat suficient per tombar el Manlleu

06 de setembre del 2015
Actualitzat el 07 de setembre a les 10:38h
A la tercera ha anat la vençuda. El Terrassa ha aconseguit aquest diumenge a la tarda la seva primera victòria de la temporada, i ho ha fet en un camp gens fàcil com és el del Manlleu. Un gol matiner, al minut 8 de partit, ha valgut per sumar els tres punts. Després de la dolorosa derrota de la primera jornada al camp de l'Europa per 5-0, i de l'empat sense gols de la segona, a casa i contra el Perelada, ara arriben moments de respir, de satisfacció per la feina ben feta, i s'albira un futur millor.

Els primers minuts del partit han estat de tempteig, però en una jugada d'estratègia els de David Pirri s'han avançat en el marcador. En una falta, la pilota ha arribat a Èric, que estava sol, i ha batut el porter del Manlleu. Només es portaven vuit minuts de joc. Els osonencs han mirat de reaccionar a un cop molt dur, tot i que no hi havia un equip que marqués els temps. Ho ha provat Joshua des de lluny, però els vermells estaven concentrats.Tot i així, al 32 l'ha tinguda, i la bola ha fregat el pal de Barragán, que al 35 ha aturat un xut proper i molt perillós.A la mitja part, el gol valia tres punts molt valuosos.

A la represa, el Manlleu, amb un canvi a les seves files, ha buscat la porteria egarenca amb un parell d'arribades interessants. Veient que no hi havia manera, l'entrenador osonenc ha retirat Joshua i ha fet entrar Manel Sala, quan ha vist que havia de moure fitxa, ja que corria el minut 59. El Terrassa es mantenia ferm en defensa, sòlid, convençut que era el dia per assolir la primera victòria de la temporada, i evitant que els de casa poguessin jugar al seu gust. Al 62, David Pirri ha decidit fer un canvi de cromos, i ha posat al camp Ángel, en el lloc de Vilajosana. El Manlleu no ha defallit i al 72 ha provat sort de falta, en el que ha estat el xut més perillós de la segona part. Al 82, pels egarencs Aarón ha deixat el terreny de joc, i ha entrat Güell.

Al 85, els osonencs han fet el tercer i últim canvi, un defensa per un davanter. Ha entrat Gerard Muñoz i s'ha retirat Ballús. Pirri ha vist les intencions, i al 86 ha posat sobre el terreny de joc Uri Serra, portant Miki a la banqueta. L'entrenador egarenc ha guanyat una mica de temps a un cronòmetre que corria a favor. El Terrassa ha tingut el 0-2 en el descompte, però el porter osonenc ha fet una aturada excepcional.