Singfònics, al Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre

Comparteix cartell amb la banda vocal Xcor de Veneçuela i les noruegues Damenes Aften

La Torre
04 de setembre del 2015
El grup vocal terrassenc Singfònics actua per primera vegada al Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre el proper divendres 4 de setembre a les 21.30h al Casino Burés de Castellbell i el Vilar, on presentaran una selecció especial dels millors temes del seu repertori de pop internacional.

El cor, que el mes d’octubre complirà 5 anys, ja va actuar com a cor convidat l’any 2012 a la primera edició del Festival A Cappella de Girona, una trobada de grups que ha anat creixent en participants i públic al llarg dels darrers anys.

“El nostre país excel·leix per l’elevat nombre d’agrupacions vocals”, explica Olympia Villalba, directora musical de Singfònics. “La vitalitat del cant coral a Catalunya és comparable a d’altres països europeus que es consideren referents, per això ens fa molta il·lusió haver estat convidats a formar part del cartell d’aquest festival”. Villalba comenta que “és una sort poder descobrir estils nous, diferents maneres de fer dels directors, posades en escena trencadores o tímbriques tradicionals executades amb excel·lència”.

El grup manifesta que és un plaer compartir cartell amb tots els participants, com les noruegues Damenes Aften, el grup de gospel Scissors Quartet, la banda vocal Xcor, el cor la Formiga i la Capella de Música Burés, “amb la seva llarga trajectòria com a segell de garantia”. Singfònics presentarà un espectacle seguint la seva manera d’entendre el cant coral, amb harmonitzacions de creació pròpia i una escenografia carregada de significat.

"Presentarem un repertori d’èxits internacionals i nacionals dels segles XX i XXI amb la intenció que el públic gaudeixi de diversitat i qualitat i, sobretot, de la nostra passió per la música, una passió que, sens dubte, compartim amb els altres cors participants".