CUP, Arran i SEPC recorden els 300 anys de conflicte amb Espanya

Les formacions i el sindicat organitzen aquest dissabte una jornada reivindicativa

J.M.O./L.T.
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:15h
Membres de CUP, Arran i el sindicat SEPC
Membres de CUP, Arran i el sindicat SEPC | J.M.O.

Aquest dissabte, dia 5, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, CUP, Arran i el sindicat SEPC organitzen a Terrassa una jornada d'activitats. Marc Medina, portaveu, ha repassat el programa i ha aprofitat per revindicar els Països Catalans. També ha recordat que, com fa 302 anys, avui és un moment de conflicte amb Espanya.

Sota el lema "Capgirem la història", els actes s'iniciaran a les dotze del migdia al Raval de Montserrat. Allà, l'historiador Marc Ferrer acompanyarà als assistents a una ruta històrica guiada per la Terrassa de 1713, per conèixer on es va desenvolupar la batalla, què feien els assaltants i com es defensaven els egarencs.

A dos quarts de dues del migdia, vermuth polític a la plaça de la Torre del Palau amb les intervencions de Neus Tur (Mallorca) i Marcel Campell (Franja de Ponent). A més dels parlaments hi haurà un recorregut culinari pel territori: des de coques d'aspencat valencianes, frit de verdures de Mallorca, pastissos de la Franja de Ponent... I tot acompanyat de vermuth de Reus, vi de Lleida i altres sorpreses. Anirà a càrrec de la gastrònoma Eli Navarro.