Jesús era català i les piràmides es recobrien de trencadís gaudinià

BanderaCatalana.cat presenta un llibre fotogràfic amb fotomuntatges relacionats amb la cultura catalana arreu del món

La Torre
02 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:47h
Spiderman troba l'origen dels seus colors al Barça, un dels fotomuntatges
Spiderman troba l'origen dels seus colors al Barça, un dels fotomuntatges

La botiga de productes catalans de Terrassa BanderaCatalana.cat presenta un llibre fotogràfic amb el recull dels millors fotomuntatges relacionats amb la cultura catalana arreu del món. Se n'ofereixen un centenar que "demostren" com ja ha arribat aquell dia somiat en què, segons Francesc Pujols, "els catalans anirem pel món i ho tindrem tot pagat".

En to molt irònic, es troben imatges de l'aportació de Catalunya al món. Proves gràfiques evidencien que Catalunya ha estat sempre en els orígens d'allò més valuós que ha fet humana a la Humanitat. Les piràmides eren recobertes de trencadís gaudinià, Jesús era català, el ruc de Sancho Panza també, la Mona Lisa ja passejava en autobús per Sabadell, Mattel se salva de la fallida gràcies a la Barbie Pubilla, el “moonwalk” de Michael Jackson està inspirat en els curts de la sardana, i Shin Chan en el caganer, Jaume Sisa rep el Premi Nobel, Artur Mas parla a l’ONU, i el mateix Woody Allen, rendit definitivament a la immensitat grandiosa de la cultura catalana, claudica del seu estimat clarinet i el canvia per la tenora.

L'autor, Víctor Colomer, és periodista del Diari de Sabadell i autor de la secció d’entrevistes Cara a cara que publica des de 1982. 

El llibre es pot adquirir per 19 euros a través de la botiga online de BanderaCatalana.cat o també a través de la xarxa de botigues físiques associades a BanderaCatalana.cat.