El Terrassa FC, «al corrent de les obligacions tributàries»

El club egarenc ha abonat bona part del deute amb la Seguretat Social i Hisenda

per La Torre, 5 de setembre de 2015 a les 11:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Agència Estatal d’Administració Tributària ha certificat que la societat anònima esportiva Terrassa Olímpica 2010 SAD amb domicili fiscal al carrer Jocs Olímpics s/n (Terrassa) no té cap deute amb l’administració. D'aquesta manera, el club ha abonat el deute pendent amb la Seguretat Social i Hisenda que havia acumulat la darrera temporada i que ascendia a més de 200.000 euros. Una part l'ha abonat al comptat i una segona es farà per terminis al llarg dels dos propers anys.

El Terrassa FC, segons confirma el certificat emès per l’Agència Estatal d’Administració Tributaria, "es troba al corrent de les seves obligacions tributàries en conformitat amb el que disposa l’article 74.1 del Reglament General de les actuacions i els procediments de gestió i inspecció tributaria i de desenvolupament de les normes comuns dels procediments d’aplicació dels atributs".

 

Participació