Arrestat per conduir ebri i agredir dos policies de Terrassa

L'individu va saltar-se tres semàfors en vermell i es va mostrar irrespectuós amb els agents policials

La Torre
01 de setembre del 2015
Van veure un vehicle circulant a gran velocitat per l'avinguda del Vallès. Eren gairebé dos quarts de quatre de la matinada d'aquest dilluns, i la patrulla de la Policia Municipal estava realitzant la ronda quan el va veure. El cotxe s'havia saltat tres semàfors en vermell així que van procedir a aturar-lo. No els va ser fàcil ja que van haver de perseguir-lo. Però ho van aconseguir.

La dotació va observar com el conductor presentava símptomes evidents d'estar sota la influència de begudes alcohòliques. L'home va mostrar-se impertinent amb els agents però va cedir i va bufar: el resultat va ser positiu, 0,89 MG/L. Quan la patrulla li va dir que l'havien de portar a prefectura per realitzar les proves de precisió, l'individu no s'ho va prendre gens bé. En un ràpid moviment va colpejar els dos agents i els va tirar a terra. Per desgràcia per ell, hi havia una altra patrulla de suport que va poder enxampar-lo i detenir-lo. 

Els dos agents ferits van dirigir-se a Mútua per ser guarits de les lesions produïdes en la detenció mentre que l'home va ser dut a comissaria per ser arrestat per atemptat a l'autoritat, conducció temerària i negativa a fer-se les proves d'alcoholèmia. Així mateix, en el registre al vehicle, els agents van trobar un DNI que no corresponia al conductor.