Viladecavalls també es mobilitza per a la Via Lliure de l'11-S

La delegació local de l'ANC organitza autocars per facilitar-ne la participació

Marsal Llimona
01 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:27h
El pròxim 11 de setembre, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la plataforma Ara és l'hora!, formada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, han convocat una nova concentració participativa i festiva, seguint la dinàmica dels últims anys. Enguany, està previst una concentració a la Meridiana (Barcelona) sota el lema "Via lliure a la República Catalana". L'ANC insta a omplir l'avinguda perquè "serà el pas definitiu per fer un nou país". De moment, s'han superat les 250.000 inscripcions.

La Via Lliure s'estructurarà en 135 trams (tants com diputats hi ha al Parlament de Catalunya) i l'objectiu és dibuixar un punter gegant que assenyali el Parlament. Cada persona tindrà un punter del color que se li hagi assignat al seu tram.

Tram 67

Viladecavalls ocuparà el tram 67, juntament amb Vacarisses i Matadepera. Es tracta del tram pertanyent al de la Sostenibilitat i està situat entre les parades de metro Navàs i el Clot. El punter assignat a aquesta localització és el de color verd fosc.

Està previst que el dia 11 de setembre a dos quarts de dues del migdia surtin els autocars facilitats per l'ANC, de la circumval·lació del carrer Pau Claris, entre la plaça Coronel Busquets i l'Escola Rosella. 

Es pot reservar plaça -pel preu de 10 euros- al web o bé si es prefereix de manera presencial els dies 1, 3 i 8 de setembre de vuit del vespre a deu de la nit al Bar Punt Blau.

L'ANC, en un comunicat, recorda que "per motius d'organització, tothom que tingui 16 o més anys hauria d'inscriure's a la Via Lliure 2015, des del web oficial" apel·lant que "és la manera que servirà per assegurar l'èxit aquest 11 de setembre".