Dos regidors de Terrassa van a la llista de C's per al 27-S

Carmen Ortuño i David Aguinaga, candidats de Ciutadans al Parlament de Catalunya

J.M.O.
27 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:32h
Carmen Ortuño, tercera regidora de C's Terrassa
Carmen Ortuño, tercera regidora de C's Terrassa | L.T.
Un terrassenc i una terrassenca formen part de la candidatura de Ciutadans per al 27-S, que té com a cap de llista i candidat a la presidència del Govern Generalitat a Inés Arrimadas. Més concretament, David Aguinaga ocupar el número 41 de la llista. El seguirà una mica més lluny Carmen Ortuño, en el lloc 59. Així doncs, dos dels tres flamants regidors de l'Ajuntament de Terrassa han aconseguit el suport del partit per al nou repte electoral.
 

Carmen Ortuño, tercera regidora de C's Terrassa Foto: L.T.


Carmen Ortuño (Terrassa, 1969), esta casada i és mare de tres fills. Tècnica superior en Comerç Internacional i RRPP, ha desenvolupat la seva activitat en l'empresa privada a Espanya i al Líban. Té experiència administrativa i de gerèncial. El seu nivell de francès i anglès és alt i parla àrab. Afeccionada al flamenc. Militant de Ciutadans des de 2014.
 

David Aguinaga, el número 2 de Ciutadans Terrassa Foto: L.T.


David Aguinaga (Barcelona, 1967), està casat i té tres fills. És llicenciat en Filosofia i Màster en Comerç Internacional.

Ha desenvolupat la seva activitat en organismes públics (com Accio10) i empreses privades (pimes i multinacionals) dins del camp del comerç internacional. Actualment, està emprat en un bufet d'advocats. Parla anglès i i francès. És afeccionat a l'handbol i a les carreres de mig fons. Militant de Ciutadans des de 2006.