Minyons de Terrassa treballen el 3 de 10 amb forle i manilles

La colla malva fa proves de castells de gamma extra de cara a l'exhibició castellera de Vilafranca del Penedès del proper diumenge

J.M.O.
25 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:21h
La colla malva afronta dues actuacions prèvia a la gran cita
La colla malva afronta dues actuacions prèvia a la gran cita | Foto: Marta Maseras

Assaig al Parc de Vallparadís Foto: Cristóbal Castro


Els Minyons de Terrassa treballen cinc castells de gamma extra de cara a la diada castellera de Sant Fèlix que tindrà lloc el proper diumenge 30 d'agost. Guillem Comas, el cap de colla, recorda que aquesta setmana hi ha assajos especials dimarts, dijous i divendres. Aquests dies es faran proves del 3 de 10 amb folre i manilles, del 2 de 9 amb folre i manilles, del pilar de 8 amb folre i manilles, del 5 de 9 amb folre i del 9 de 8, a més d'altres de construccions menors però també de 9.

En el darrer assaig es decidirà què va a plaça. Per a fer un bon treball previ, Comas reclama la implicació de tothom, de manera que es pugui treballar en les millors condicions. El que sembla és que l'aposta serà molt semblant a la de la Festa Major de Terrassa.

La colla encarregada d'obrir plaça serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que en cadascuna de les rondes aniran seguits, per aquest ordre, per les altres: la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca.