Pau Quemada destrossa Rússia

El jugador d'hoquei egarenc ha firmat cinc gols en la victòria d'Espanya

23 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:55h
Golejada històrica (9-0) de la selecció espanyola masculina d'hoquei herba en el segon partit corresponent al Campionat d'Europa a Londres. La derrota del primer dia davant d'Holanda, ha fet que el combinat estatal, amb sis jugadors de Terrassa, necessités una victòria davant Rússia per tenir encara algunes opcions de passar ronda.

Xavi Lleonart amb un tir creuat ha inaugurat el marcador. Pau Quemada avui ha estat excels i ha firmat fins a un total de cinc dianes. Així, ell ha estat l'encarregat del minut 15 situar el 2 a 0, i després d'un penal córner ampliar-lo al 3 a 0.

Alex Casasayas per partida doble i un altre gol de l'egarenc Pau Quemada han situat el 6 a 0 quan tan sols era el minut 30. El jugador egarenc del Leuven belga ha tornat a ser protagonista en el 7 i el 8 a 0, mentre que el darrer ha estat obra de Gabriel Dabanch.