Mor Francesc Olivé, president honorífic de l'Ateneu Terrassenc

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte al Temple del Cementiri Municipal de Terrassa

Francesc Olivé (al centre) rebent el Premi Gorra Frígia 2015
Francesc Olivé (al centre) rebent el Premi Gorra Frígia 2015 | Foto: ERC
La Torre
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:22h
L'Ateneu Terrassenc ha emès un comunicat en què informa de la mort de Francesc Olivé i Dinarès, president honorífic de l'entitat. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte, 22 d'agost, a les 11 del matí, al Temple del Cementiri Municipal de Terrassa (10 minuts abans, sortida del Tanatori).

El 2014, l'Ateneu Terrassenc va retre un emotiu homenatge a qui va ser el primer President de la segona època de l'Ateneu Terrassenc. L'entitat afegeix que "és d'elogiar l'empenta i el coratge amb què Francesc Olivé va fer ressorgir de nou aquesta entitat que honora la nostra ciutat i tots els que comparteixen els seus ideals de: "La cultura fa els pobles lliures".

Justament, en la darrera edició dels Premi Gorra Frígia d'ERC, Francesc Olivé va ser el guardonat per "ser actiu i implicat en diverses branques de l'associacionisme i entitats culturals terrassenques". En la cerimònia dels premis, Olivé va manifestar que “he procurat sempre deixar el món i la seva ciutat millor del que se l'ha trobat”, guiant-se sempre pels valors de treball, esforç, llibertat i fraternitat.