1 de 10

Mor Carles 'Xarli' Compte, baixista de la mítica banda Capdetrons

per La Torre, 21 d'agost de 2015 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carles Compte (el primer de la dreta) amb Capdetrons


Aquest dimecres ens va deixar Carles Compte, a l'edat de 53 anys, més conegut en el món de la música com a Xarli. L'egarenc havia format part de la banda Capdetrons, un grup de joves de Terrassa format a la dècada dels noranta caracteritzat pel seu estil de heavy metal i hard rock. Compte hi tocava el baix.


La banda liderada per Xavi Carnicé va arribar a treure un EP, El Pirata, i dos àlbums, Envestint el silenci i Aprofita l'instint, agafant gran renom entre els aficionats al heavy i encara avui recordats per crítics i aficionats. A més de Compte i Carnicé, el conjunt estava format per Pep Castilla (guitarra), Toni Grau (guitarra) i Xavier Moncaujussá (bateria). 

Actualment treballava com a responsable de producció del tint de fil a l'empresa egarenca Modacolor SA. I és que a més de la seva faceta com a músic, Compte havia estudiat a l'escola tèxtil d'arts i oficis així com també a l'escola superior de negocis de Sant Cugat. 


Carles Compte Feiner
Vetlla: sala de vetlla 4, des del dia 21-08-2015 a les 19:00 hores

Cerimònia: el dia 22-08-2015 a les 12:00 hores
Lloc de cerimònia: Temple Cementiri
Cremació: el dia 22-08-2015 a les 12:30 hores

Participació