L'alcalde accidental passa revista a les obres d'asfaltat de Terrassa

La Torre
19 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:44h
Visita d'obres al carrer Indústria
Visita d'obres al carrer Indústria | Foto: A.T.

Visita d'obres al carrer Indústria Foto: A.T.


L’alcalde accidental i tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha visitat aquest dimecres dos dels dotze trams que s’estan asfaltant aquest estiu a la xarxa viària de la ciutat en el marc del programa de millora de l’espai públic Terrassa Barris en Marxa. Aquestes actuacions, que s’estan portant a terme en set barris de la ciutat, comporta una inversió de gairebé 200.000 euros i es fa coincidir amb el període estival per tal de reduir l’impacte sobre la ciutadania.

Concretament, s’ha visitat un tram del carrer de Pablo Iglesias, a l’alçada de la carretera d’Olesa de Montserrat, on els treballs ja han finalitzat. Posteriorment, s’ha visitat un tram del carrer de la Indústria, entre els carrers de la Rasa i de Pau Claris, on en aquest moment s’estan portant a terme les feines de reparació del paviment. En aquest tram del carrer d’Indústria es preveu que les obres finalitzin aquest divendres 21 d’agost, sempre que ho permetin les condicions metereològiques.

Aquest dijous, Armengol visitarà les obres d’ampliació del carrer del Col·legi, que es van iniciar el passat dia 3 d’agost i que es porten a terme durant tot el mes d’agost.