Col·lisiona contra cotxes estacionats i intenta enganyar la Policia

L'individu va intercanviar-se el lloc amb la dona que l'acompanyava per evitar la denúncia

La Torre
13 d'agost del 2015
Actualitzat a les 18:51h
La Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada d'un veí del carrer de Magallanes la matinada d'aquest dijous. L'home els informava que havia vist com un vehicle havia xocat amb altres turismes estacionats al vial i que havia marxat del lloc sense facilitar les dades. 

Poc després, els agents van rebre d'altres avisos manifestant els mateixos fets i donant fe que el vehicle el portava un home en el moment dels impactes i que uns metres més enllà van decidir canviar de conductors i va ser una dona qui es va col·locar al lloc del pilot.

La dotació va localitzar el turisme fugat a l'avinguda de Maria Mazarel·lo. Efectivament, hi havia una dona conduïnt i un home al seu costat. Els agents van identificar el conductor i al passatger. Va ser aleshores quan van descobrir que l'home tenia el permís B suspès per un jutjat. 

La Policia va realitzar l'informe tècnic de l'accident i van denunciar el presumpte conductor per no facilitar les seves dades. Gràcies als testimonis, també es van obrir diligències a l'home per conduir amb el permís suspès.