Un home ferit en un incident domèstic en un habitatge de Matadepera

La víctima ha estat traslladada amb cremades de 2n i 3r grau a la Vall d'Hebron

Lluïsa Tarrida
11 d'agost del 2015
Actualitzat a les 19:27h
Bombers han rebut aquest dimarts a les 12.01 hores un avís d'un incendi en un garatge ubicat en un habitatge del carrer Domènech i Muntaner, número 4, de Matadepera.

Segons ha pogut saber La Torre, s'han activat fins a 5 dotacions, de les quals tres eren vehicles d'aigua, un de comandament i una ambulància mèdica dels Bombers. També s'hi han desplaçat Policia Municipal i SEM. Quan han arribat les dotacions les flames ja estaven extingides gràcies a la ràpida actuació dels membres de la casa, que l'han apagat tirant galledes d'aigua.

Com a conseqüència de l'incendi ha resultat ferit un home de 59 anys que ha estat traslladat pel SEM amb cremades de 2n i 3r grau a la unitat de cremats de l'Hospital Vall d'Hebron. Sembla ser que la víctima estava fent alguna tasca de reparació o de manualitat al garatge quan el dissolvent que estava fent servir s'ha encès provocant-li les cremades. A causa de les flames s'ha cremat una màquina i un objecte que podria ser una paperera. Els bombers han acabat de remullar la zona.