Revisió visual i dental gratuïta per als alumnes de l'Institut Món Perdut

Cerclemón i l'Obra Social la Caixa assumiran les despeses de les revisions que tindran lloc la setmana del 21 al 25 de setembre

La Torre
12 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:54h

Responsables de Cerclemón i la Caixa firmant l'acord de col·laboració Foto: la Caixa


Representants de l' ́Obra Social “la Caixa” de han formalitzat un acord de col·laboració amb Cerclemón, comissió del Cercle Cecot de Joves Empresaris, per fer possible revisions visuals i dentals als alumnes de l’Institut Mont Perdut de Terrassa per tal de detectar patologies dentals i els que no assoleixin els llindars visuals establerts.

Responsables de l’Institut Mont Perdut han informat a Cerclemón que la irritabilitat, falta de concentració i agressivitat detectada en alguns alumnes, s’agreuja si a més tenen problemes de salut dental i/o de visió. Cerclemón i l ́Obra Social “la Caixa” adonant-se que una bona salut visual i dental són molt importants per qualsevol persona, han decidit col·laborar per garantir una mínima salut visual i bucal dels alumnes de les famílies de l’Institut Mont Perdut de Terrassa que estan patint una situació econòmica difícil.

Les revisions s’han programat per a la setmana del 21 al 25 de setembre i s’elaboraran informes individualitzats, a partir dels quals s’iniciarà la segona fase del projecte, derivant als alumnes que ho necessiten a l’especialista indicat.

El Centre Universitari de la Visió és l’entitat que realitzarà els cribratges visuals als escolars i la revisió dental serà a càrrec de la Clínica Carreras Dental. Ambdues entitats han ajustat la despesa d’aquesta revisions per tractar-se d’un projecte solidari. Així mateix, l'Obra Social la Caixa destinarà 3.900 euros per donar cobertura de les revisions visual i dentals dels estudiants.