Una autocaravana circula per Terrassa tombant papereres, fanals i para-sols

L'individu, que va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia i drogues, portava una pistola a l'interior del vehicle

Lluïsa Tarrida
10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 18:35h
Divendres al matí, una autocaravana va circular de manera temerària per la Rambla d'Egara. El vehicle anava fent tombs, trencant fanals i fins i tot se'n va endur un parasol d'una de les terrasses d'un bar. També alguna paperera en va resultar mal parada. Van ser diverses les trucades que va rebre la Policia Municipal alertant del perill públic. 

Fins i tot, un dels testimonis que anava en cotxe va decidir seguir-la per anar informant als agents per on passava l'autocaravana. Segons aquest, s'estava saltant tots els semàfors amb vermell fins que va arribar a l'avinguda de Josep Tarradelles. Allà va fer una aturada, moment que va aprofitar el conductor que el seguia per fer-li senyals i cridar-li que s'aturés. No li va fer cas i va prosseguir la seva marxa. 

El testimoni va seguir-lo un altre cop fins arribar a l'avinguda de Jaume I. Va ser allà on es va trobar amb una patrulla de la Policia Municipal. Els agents van identificar el conductor de l'autocaravana i en l'escorcoll se li va localitzar una pistola detonadora "Valtro" de nou mil·límetres parabellum, sense munició.

L'individu va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia i a les proves de drogo-test. L'home va ser traslladat per la dotació policial a Mútua per tal de ser atès i d'esbrinar què havia passat. L'autocaravana va quedar immobilitzada a l'avinguda amb el permís per poder ser utilitzada pel seu propietari però no moure-la del lloc.