Viladecavalls enceta una campanya per prevenir delictes a l'estiu

La Policia local posa a disposició dels vilatans el servei de comunicació d'absència per vacances

Lluïsa Tarrida
11 d'agost del 2015
L'Ajuntament de Viladecavalls i Policia Local desenvolupen durant aquest estiu una campanya per prevenir els delictes més habituals en aquest període, com els robatoris, delictes contra la salut pública i furts a comerços.

Es tracta d’un dispositiu que s’aplica especialment a espais públics, mitjançant un patrullatge preventiu que vetlla per la seguretat i les normes de convivència i el civisme a la ciutat.

Pel que fa a la seguretat de la llar, la Policia local posa a disposició dels habitants el servei de comunicació d’absència per vacances, per tal de facilitar el contacte entre el cos municipal i els ciutadans que no es trobin al seu domicili.

Per poder fer ús d'aquest servei, els veïns han de proporcionar les seves dades de contacte de manera presencial a les dependències de la Policia local, al carrer Orenetes número 19, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

En el cas que el domicili disposi d’alarma, és especialment important que hi hagi persones de contacte que puguin atendre alguna eventualitat amb la companyia de les alarmes. També és necessari comunicar si durant l'absència hi haurà animals de companyia al domicili o si es té previst que hi hagi alguna persona realitzant feines domèstiques. En aquest cas s’haurà de facilitar les dates i l’horari d’aquesta persona.

Per més informació podeu trucar al telèfon de la Policia local 937 33 07 07 o per correu electrònic a [email protected].