Com quedaria Terrassa amb una bomba com la d'Hiroshima?

El primer atac nuclear de la història va deixar unes 130.000 víctimes

La Torre
12 d'agost del 2015
Actualitzat el 25 d'agost a les 11:53h
Gràfic del web http://www.pri.org.
Gràfic del web http://www.pri.org.
Aquest passat dijous, 6 d'agost, es van complir 70 anys del llançament de les bombes atòmiques a Hiroshima i Nagasaki per part de l'aviació dels EUA. Algunes pàgines web com www.nuclearsecrecy.com o www.pri.org, fan una simulació del llançament d'una bomba atòmica allà on li indiquis.

Amb aquesta premissa es pot despendre que durant els següents 4 segons al llançament d'una bomba d'aquest tipus a Terrassa destruiria totalment els edificis de la ciutat i ocasionaria la mort del 90% de la població en una distància de 800 metres on caigués la bomba així com també mataria el 70% de la població que es trobés a una distància de 1,61 km.
 

Gràfic del web http://www.pri.org. 


La Segona Guerra Mundial és el conflicte bèl·lic amb el major número de víctimes mortals de la història. Però també és la causa del desenvolupament i ús de l'arma més poderosa que ha creat l'home: la bomba atòmica. Avui fa 70 anys que els Estats Units va llançar una bomba atòmica sobre la ciutat japonesa d'Hiroshima i, tres dies després, a Nagasaki, que va deixar al voltant de 130.000 víctimes i malalties derivades de la radiació.
 

Gràfic del web http://www.pri.org.