El Terrassa FC busca seguidors que donin la cara

Aquest divendres a la tarda, convocatòria de simpatitzants per deixar-se fotografiar per tal de promocionar el club egarenc

La Torre
06 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:30h
T'agradaria ser la imatge del Terrassa FC? El club egarenc ha iniciat una campanya per tal d'animar als seus socis i simpatitzants a col·laborar d'una forma més directe en la promoció de la seva entitat. La idea és que els escollits cediran la seva fesomia per tal de convertir-se en la cara visible del Terrassa a través de cartells i pamflets que es distribuiran pels carrers de la ciutat o que es promocionaran a la resta del país.

No cal ser model o actor, ja que l'objectiu és que es tracti d'aficionats reals, de carrer, i representatius de la claca egarenca. Per participar-hi només cal anar aquest divendres, dia 7, a les sis de la tarda a l'estadi Olímpic de Terrassa. Allà, un fotògraf retratarà als simpatitzants previ pas per la maquilladora i col·locació en l'escenari escollir. Entre tots els participants se sortejarà una samarreta del centenari de l'entitat signada pels jugadors del primer equip.