Perill alt d'incendi forestal a bona part de la comarca

Aquest dimecres, a Terrassa es van superar els 34 graus de temperatura màxima

La Torre
06 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:56h

 

El mapa de predicció del perill d'incendi forestal, realitzat per als Agents Rurals, per aquest dijous dia 6 d'agost mostra que a Matadepera i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt és alt i especialment crític a causa de la massa forestal, molt vulnerable per les poques precipitacions rebudes al llarg d'aquest any.

També és elevat a la resta de municipis de la comarca. Així, Terrassa, Vacarisses, Rellinars, Ullastrell i Viladecavalls resten alerta davant les altes temperatures.

A la capital vallesana aquest passat dimecres es va arribar a una màxima de 34,3 graus, segons informa Ramon Navarro, de l'Estació Meteoclimàtic de la plaça de l'Aigua.

La previsió per aquest dijous, segons el Servei Meteorològic de Catalunya és de cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, que seran més abundants fina les primeres hores de la tarda i al final del dia. A més, a partir de la tarda, creixeran algunes nuvolades aïllades al Pirineu, sobretot sector occidental, així com n'arribaran altres a punts del terç sud del territori. Independentment, durant la segona meitat de la jornada arribaran algunes bandes de núvols alts i mitjans al terç oest del territori.