Lluita entre artistes per passar ronda al concurs «Tu sí que vales»

Aquest dissabte tindrà lloc la segona eliminatòria del certamen musical

La Torre
07 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:10h
Aquest dissabte, a partir de les nou del vespre, tindrà lloc la segona eliminatòria preliminar del concurs "Tu si que vales", organitzat per l'Associació Flamencología ACA Nuevos Aires del camino. El lloc és el carrer de Túria (pistes de Can Palet II).

Els artistes que actuaran aquest dissabte són:

Karol Luque: cantant de deu anys amb experiència que aposta per un estil propi amb fusió de líric-pop. Presenta el seu primer disc Diferente, que compta amb 11 versions i 2 temes inèdits i propis. Malgrat la seva curta edat ja ha actuat acompanyant artistes com José el francés o los Chunguitos.

Mucca Failate: Un projecte que va iniciar-se a finals dels 90 en el qual Juan Carlos Sánchez acompanyat de la seva guitarra ensenyava música pels carrers a través de temes creats per ell mateix. Poc després, va conèixer Alberto Aguilera i van formar el grup Mucca Failate. A Terrassa els hem pogut veure en diverses ocasions, una de les més recordades va ser el 2009 a l'escenari del Jove tu també pots per la Festa Major.  

Chanelando: grup format al Vallès Occidental, realitzen un so de rumba fusionat amb flamenc i salsa. 

Rafa i Varo: grup sorgit a mitjans del 2012 a càrrec de dos joves egarencs. Toquen diversos gèneres musicals tot i que se centren en la rumba i les balades.