Tanca dues dones en un edifici del carrer de Colom i hi cala foc

La Policia Municipal va detenir el sospitós de provocar un incendi amagat a les golfes

La Torre
03 d'agost del 2015
Actualitzat el 04 d'agost a les 16:27h
Van ser dues veïnes del carrer de Colom qui van avisar aquest passat diumenge al matí la Policia Municipal que s'estava produïnt un incendi en un edifici. Tres dotacions de bombers i dues ambulàncies del SEM van desplaçar-se fins al lloc responen l'avís. Les dues persones que havien donat l'alerta es trobaven atrapades a l'interior de l'habitatge afectat per les flames. El foc estava situat al primer pis i els bombers van trobar-se que aquest havia cremat totalment una habitació.

Quan els bombers van rescatar a les dones, que no presentaven lesions, aquestes van explicar que un individu les havia tancat amb un cadenat impedint que poguessin sortir de la casa i havia calat foc en una de les habitacions. Les dotacions van concloure que les flames s'havien originat en un matalàs, el qual va quedar totalment calcinat. Segons el testimoni de les afectades, havien estat discutint amb l'home, tot i que no van donar a conèixer el motiu de la baralla.

Bombers van poder extingir l'incendi. La Policia va passar descripció a les patrulles del suposat instigador del foc per tal de localitzar-lo mentre que els agents feien una inspecció ocular de l'habitatge. Va ser aleshores quan van sentir moviment a les golfes de l'edifici i va ser allà on van trobar, amagat entre diversos matalassos, un home. La Policia va procedir a detenir-lo i va ser traslladat a comissaria.

Mossos i policia científica van realitzar un reportatge fotogràfic de l'immoble i van procedir a precidntar la porta de l'habitació cremada a l'espera d'una nova inspecció. L'home va ser denunciat també per posessió d'arma prohibida.