CiU vol recuperar l'acta de la regidora trànsfuga a Rellinars

Maria Lluïsa Ponce és ara regidora no adscrita i ho justifica per desavinences amb el grup nacionalista | Els convergents insinuen que el motiu que podria estar darrera de la renúncia és la "delicada situació econòmica" de l'edil

La Torre
03 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:27h
El grup municipal de CiU a Rellinars ha manifestat la seva intenció de demanar l’acta de regidora a Lluïsa Ponce, que recentment va decidir passar a ser regidora no adscrita.

Pels nacionalistes, “CiU va treure tres regidors en les passades eleccions municipals gràcies a la dedicació de tota l’agrupació local, que va treballar de valent per assolir-les. Per tant, considerem que no és de rebut que ara s’apropiï d'una acta unilateralment quan ha sortit de l'esforç de tot el grup”.

Respecte als motius pels quals s'ha produït aquesta situació, la formació liderada per Eva Salvador afirma que "l'únic problema del qual tenim constància, per boca d'aquesta mateixa regidora, és la delicada situació econòmica per la qual estava passant, i que des del nostre grup, així com des de la direcció del partit, s'estaven fent passes per ajudar-la. Desconeixem per què no ha tingut la paciència necessària, però potser el canvi de parer respecte a donar suport ara a l'equip de govern i no a nosaltres, podria estar condicionat per alguna millora en la seva situació".

CiU lamenta el canvi produït ja que tenien "tots i totes una bona relació personal", i esperen que continuï sent així. També manifesten la voluntat de seguir "treballant per a la millora del poble", i desitgen que aquest sigui el "tarannà de tots els electes municipals independentment de la seva posició dins del Consistori".