Inscripcions oberts per a la Cursa de Festa Major de Matadepera

La prova l'organitza l'Associació Mitja Marató de Terrassa

La Torre
30 de juliol del 2015
Actualitzat a les 14:33h
Aquesta setmana han començat les inscripcions per a la Cursa de Festa Major, que organitza, un any més, l'Associació Mitja Marató de Terrassa i la regidoria d'Esports i que tindrà lloc el dissabte 29 d'agost. 

La sortida i l’arribada serà des del Pavelló, i hi haurà tres curses: una de 10 quilòmetres, que començarà a 2/4 de 7 de la tarda, una altra, Infantil, a 1/4 de 7 (de 1500 metres), i una altra, Mini, de 1000 metres, a les 6. 

El preu d'inscripció es de 3 euros, un dels quals anirà a Càritas Matadepera. En la cursa d'adults, el control de temps es farà pel sistema de xip. 

La participació a la Cursa de Festa Major es pot formalitzar a les Piscines Municipals de Matadepera, o bé, a través d'internet a la pàgina www.mitjaterrassa.org. Les inscripcions es faran fins al dimecres 26 a les 7 de la tarda, tot i que el dijous 27 i el divendres 28 també estaran obertes les inscripcions, però fora de competició, sense constar a les classificacions oficials ni poder rebre cap premi. La recollida de dorsals i regals es farà divendres 28 de 10 a 6 de la tarda i dissabte 29 de 10 a 1 a les piscines municipals.