Paco Hoya presidirà l'ACCA quatre anys més

“Per als qui conformem la Junta és important continuar sent l’associació més gran i representativa de corredors i corredories de Catalunya”

La Torre
27 de juliol del 2015
Actualitzat el 30 de juliol a les 12:22h
Paco Hoya Muñoz, continuarà presidint la Junta de l’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurança els propers 4 anys com a resultat de la procés electoral celebrat el passat divendres 10 de juliol i que ha finalitzat amb la ratificació de la candidatura de Hoya per part de l’assemblea. La de Paco Hoya ha estat l’única candidatura rebuda per la junta electoral.

Hoya, que el maig de 2011 va substituir en Miquel Àngel Cortés al capdavant de l’Associació, ha apostat per una junta de continuïtat amb un únic canvi en la responsabilitat de la secretaria de l’associació:
President: Francisco Hoya Muñoz
Vicepresident: Vicente Irisarri
Secretari: Francisco Cayuela
Tresorer: Albert de la Cruz
Vocals: Miquel Àngel Cortés, Hipòlit Ruiz, Francisco Ramos i Victòria Agulló
 
En la seva primera etapa com a president, la Junta de l’ACCA ha realitzat el desplegament de la plataforma SANOS, una eina per realitzar informes d’anàlisi objectiu, entre els professionals de les corredories d’assegurances; ha arribat a acords de col·laboració i patrocini amb companyies com Reale, Zurich o Plus Ultra; ha ampliat el portfoli de serveis sectorials per als seus associats; i han col·laborat i continuen col·laborant en la creació d’una xarxa de corredors europeus.
 
La signatura d’un acord amb Arquia Banca ha estat l’última fita assolida per la Junta Directiva presidida per Hoya i que el president reelegit té com objectiu consolidar en els propers anys. El compromís d'ARQUIA de respectar la relació corredor d'assegurances-client és un gran avantatge per als professionals de les corredories ja que els garanteix que l’entitat financera no interferirà en la relació amb els seus clients. A partir d’ara la nova Junta Directiva treballarà perquè els clients de les corredories tinguin l'oportunitat d'arribar a un acord amb una entitat bancària que, per contracte, s'ha compromès a respectar la nostra relació amb ell, alhora que els corredors professionals ofereixen al client l'oportunitat d'accedir a un ampli ventall de serveis i avantatges, com ara estalviar-se les comissions.
 

“Un dels reptes que ens marquem en la nova etapa és mantenir i assegurar la presència com a interlocutor dels corredors catalans davant les administracions, principalment amb l’àrea de Política Financera de la Generalitat de Catalunya i amb la Dirección General del Seguro del Ministeri d’Economia”, informa Hoya qui afegeix, “per als qui conformem la Junta és important continuar sent l’associació més gran i representativa de corredors i corredories de Catalunya i estar presents a tots el àmbits i sectors d’interès per als professionals que representem” ha declarat el president de ACCA.
 
Hoya, actualment, és president de l’Autcat, Organització d’Autònoms de Catalunya i membre del Consell Assessor d’assegurances privades de la Generalitat de Catalunya.