La Cambra promou l'ajuda en la contractació de transports

El nou servei permet a l’empresa disposar en tot moment del control de l’operativa de les seves exportacions i importacions

La Torre
27 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:47h
La Cambra de Comerç de Terrassa ha posat en marxa un nou servei de  suport a les operacions internacionals adreçat a empreses amb activitat internacional, exportadores i importadores. Concebut per agilitzar els tràmits duaners i de transport i millorar la logística internacional, el nou servei facilita l’operativa en la gestió documental duanera i la gestió dels transport internacional oferint, al mateix temps,  assessorament en la selecció i contractació de transitaris.

Dissenyat sota un model de gestió integrada, el nou servei  ofereix suport en la tramitació, control i seguiment de les gestions duaneres, en el procés de despatx de les mercaderies tant a la importació com a l'exportació. A partir de la identificació dels punts clau dels serveis sol·licitats per les empreses, la Cambra procedeix a l'execució del servei, facilitant els documents i realitzant els oportuns tràmits davant les autoritats duaneres, així com el seguiment de totes les fases del procés fins a què la mercaderia arriba al seu destí.

Al mateix temps, la Cambra ofereix un servei d’assessorament en la contractació de transitaris. D’acord amb les característiques del producte i el país d'origen i de destinació de les mercaderies importades o exportades, es facilita una selecció de transitaris o transportistes, tenint en compte criteris d’experiència, especialització i qualitat del servei, per dur a terme l’organització i execució de tota la cadena logística del transport i generant nous valors en la selecció de proveïdors de transport. 

El nou servei permet a l’empresa disposar en tot moment del control de l’operativa de les seves exportacions i importacions.