Nou vial a la plaça dels Països Catalans

L'Ajuntament de Terrassa reurbanitzarà la plaça dels Països Catalans

Víctor Martín
20 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:56h

El president de Serveis Urbanístics de l'Ajuntament, Toni Serra, va informar, durant la reunió extraordinària de la Comissió Informativa de Territori i Sostenibilitat, de la ratificació de la qualificació de la parcel·la de la plaça dels Països Catalans, que consisteix en l'obertura d'un nou vial, en virtut a la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya relativa al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.

El tècnic va aclarir que "d'aquesta manera s'atorga a la parcel·la del supermercat LIDL la mateixa qualificació del pla antic, és a dir, es reurbanitzarà tal com estava abans del POUM".

Alhora, Serra, va comunicar, la sol·licitud al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya de traspàs a l'Ajuntament de Terrassa del ramal de connexió del sentit descendent del costat oest de l'avinguda del Vallès amb la calçada col·lectora, distribuïdora en sentit Manresa de l'autopista C-58.

Els components de la Comissió es van mostrar d'acord amb el president de Serveis Urbanístics, votant a favor dels dos punts.