El Terrassa FC liquidarà dilluns el deute amb els jugadors

David Pirri es mostra ambiciós i considera que l'equip vermell haurà de mirar cap als llocs alts de la classificació

J.M.O.
17 de juliol del 2015
Actualitzat el 18 de juliol a les 7:33h
De mica en mica sembla que el Terrassa FC surt de la UVI. Jordi Cuesta, el nou president del club vermell, ha reblat avui des de l'Olímpic que els dilluns es liquidarà el deute amb tots els jugadors. No rebran el 100 per cent, però totes les parts han cedit i s'avança cap a la normalitat i cap deixar de costat tot allò extraesportiu, únic tema en els darrers mesos. Les baixes que s'han produït i que han deixat en quadre la plantilla comencen a tenir substituts, i el proper dilluns se'n coneixeran uns quants. Xavi Muñoz (pivot defensiu i central de 32 del Prat); Gerard Zambudio (extrem de 24 anys de Gavà); Pau Nuñez (porter de 26 anys de Mallorca); Òscar Hernando (extrem de Vilanova); Pol Fàbrega (lateral dret de 19 anys), i Adrián Peña (de 19 anys i que arriba del Mercantil), són ja alguns dels noms que han trascendit i que apareixeran al primer entrenament, el dia 20 a l'Olímpic.

David Pirri i Sergio Montero han signat els contractes que els uneixen al Terrassa FC i han presentat les línies de treball del primer equip i de la resta d'equips del club. Pirri es converteix en un máneger general semblant al model del futbol anglès, amb atribucions sobre el primer i segon equip i sobre els nanos i la formació. Pirri s'ha mostrat més ambiciós que la temporada passada, i creu que hi ha recursos per oblidar-se de la zona baixa i mitja de la classificació i mirar cap amunt. Tot i que ha deixat clar que el projecte que li ha encomanat Jordi Cuesta -a ell i al secretari tècnic Sergio Montero- és a llarg plaç, a tres o quatre anys. A més, ha demanat paciència a l'afició i a la premsa, i ha afirmat que possiblement que els nous jugadors poden aportar tant o més que els que tenia l'any passat. Sí ha remarcat que creu en els joves i que se'ls donarà l'oportunitat de demostrar la seva valua en el primer equip de l'entitat.

El departament administratiu s'ha posat en contacte amb les penyes per a convocar-les a una reunió per escoltar les seves propostes i presentar el responsable de l'area social, Xavi Estebanez.