El govern fa un balanç positiu de la Festa Major de Terrassa 2015

L'executiu local destaca l'alta participació en totes les activitats i es congratula que no hi hagi hagut "incidències destacables ni per calor ni per actituds incíviques"

La Torre
18 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:32h
Passats uns dies de la Festa Major de Terrassa ha arribat l'hora de fer-ne les valoracions. Des de l'equip de govern han manifestat que "hem consolidat un model de festa diversa que assoleix grans cotes d’èxit". Consideren que les activitats programades han obtingut molt "bona resposta" per part del públic "en tots els casos".

Des de l'executiu afirmen que la Cultura Popular i Tradicional, l'esport i la música són els "pilars d'una festa marcada per cotes de participació molt alta" i destaquen que "la festa no la fa l'oferta d'activitats o d'espectacles sinó els terrassencs que inunden els carrers de la ciutat amb un esperit de celebració i civilitat immillorable".

Malgrat haver-se celebrat en plena onada de calor, fet que va aportar dificultats en l'organització i una cura especial per garantir la comoditat de les persones, el govern subratlla que no s'han registrat incidències destacables ni per calor ni per actituds incíviques. I destacar "molt positivament" l'evolució del "Jove" tant per l'increment de la qualitat de les propostes artístiques com pel fet que "aquest increment de qualitat es veu acompanyat d'un millor ambient per a gaudir sense incidències d'aquest espai festiu".