Desbandada a UDC de Terrassa

Nou dels deu membres de l'executiva de l'agrupació local han decidit estripar el carnet

La Torre
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 21:23h
La sacsejada que ha patit en els darrers dies Unió Democràtica de Catalunya també ha acabat fent trontollar l'agrupació a Terrassa. Aquest dimecres va tenir lloc una assemblea local del partit, i segons recull Canal Terrassa, 9 dels 10 membres de l'executiva, amb el seu president al capdavant -Josep Maria Lladós-, han decidit estripar el carnet davant el rumb que ha pres la formació de Duran i Lleida respecte el procés sobiranista.

En total, són 18 membres -entre els quals els exregidors Antoni Perarnau i Cristina Valverde- els que han comunicat la voluntat de donar-se de baixa d'UDC. De moment, només n'hi ha cinc que s'han posicionat a mantenir el lligam amb el partit nacional. D'aquests darrers s'hi troba l'exregidora Montse Playà, que també forma part del comitè de govern nacional. 

Unió però no quedarà dissolta totalment. Per garantir-ne la seva continuïtat, la propera setmana es constituirà una gestora que ha de mantenir viva l'estructura fins que a la tardor s'esculli nova executiva.