La comissió de Drets Socials aprova tres subvencions en l'àmbit educatiu

Malgrat petites divergències amb l'oposició, l'equip de govern tira endavant sense problemes tots els punts de l'ordre del dia

Oriol Manrique
16 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:23h
Aquest dijous 16 de juliol a l'Ajuntament de Terrassa s'ha convocat la primera reunió informativa de la comissió informativa de Drets Socials i Serveis a les Persones en la qual s'han tractat tres punts.

El primer ha estat l'aprovació de les subvencions del Departament d'Ensenyament corresponents al funcionament dels centres d'educació especial FATIMA i El Pi, centres públics i municipals, en el qual els grups municipals han votat a favor de la proposta. 

El segon punt ha estat la ratificació del Decret núm. 5861 que sol·licita al Departament d'Ensenyament la subvenció per al finançament de l'Escola d'Art en la formació específica d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà i/o superior. La subvenció seria d'uns 490.000 euros pels cursos 2013-2014, encara que el govern no ha pogut especificar, a petició de CiU, les dades sobre la demanda de places del centre fins a finals de setembre. La proposta s'ha aprovat per unanimitat.

Per finalitzar, s'ha ratificat el Decret núm. 5971 que aprova el conveni de col·laboració subscrit entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Terrassa dins del Pla Educatiu d'Entorn durant els cursos 2015-2016,2016-2017, 2017-2018, 2018-2019. El govern encara no disposa del pressupost que tindrà la subvenció però s'ha informat que aquest diners serà utilitzats per "realitzar tallers en zones de poca cohesió social entre famílies i també cursos nutricionals". La moció ha estat aprovada per majoria amb l'abstenció del Partit Popular.