Concurs de grafits per pintar les parets d'una estació de servei de Terrassa

Des d'aquest dijous i fins dissabte, diversos joves estan convocats per realitzar els seus esbossos a l'exterior de la benzinera ubicada al carrer de Colom amb l'avinguda Tèxtil

La Torre
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:13h
Des d'aquest dijous 16 de juliol la empresa Saras Energia amb la col·laboració de la Casa Baumann, el centre comercial Parc Vallés, Montana Colors i Andorra Free Market inicien el concurs de grafits sobre el tema "Les cares de Terrassa ".

Joves d'entre 16 i 35 anys que van enviar el seu esbós i han quedat finalistes del concurs, podran pintar les parets de l'estació de servei de Terrassa situada al carrer de colom amb cantonada avinguda Tèxtil (polígon industrial Santa Margarida 2 km 0), durant els dies 16, 17 i 18 de Juliol.

El dia 18 de juliol es triarà el grafit guanyador. Els premis seran 500 euros per l'esbós guanyador, 300 euros pel segon guanyador i 100 euros per a la resta dels 8 participants. Durant l'esdeveniment es realitzarà el lliurament de premis, hi haurà un càtering i activitats per als més petits. Amb aquest esdeveniment Saras Energia afirma que vol donar suport a iniciatives culturals en aquelles zones en què opera.