Com seran els videojocs en realitat virtual?

Un vídeo ens ensenya com jugarem en el futur

Redacció
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:27h


L'any 2016 es perfila com l'any en què el món passarà a ser pràcticament virtual, les grans multinacionals com Facebook, Microsoft, Sony, HTC, estan desenvolupant impressionants pantalles de realitat virtual. Avui en dia les ulleres de realitat virtual proporcionen una experiència estàtica, però la tecnologia avança a una velocitat imparable per poder solucionar aquest problema i que cada vegada els jocs siguin més reals.

Desgraciadament la realitat virtual en multi jugador, no s'espera que arribi a casa nostres en un lapse de temps breu, ja que la plataforma necessita una escala molt amplia per capturar el moviment i demana una recreació física d'un metre per cada metre d'espai digital.

En el vídeo podem veure com un jugador amb les ulleres de realitat virtual i un sensor a les mans camina per una tomba egípcia. L'espectacularitat del vídeo arriba quan aquest jugador es troba amb un altre que està també investigant la tomba, primer es donen la mà i seguidament es passen el sensor que simula una torxa per poder fer-se llum per la tomba.