Conrad Roset acusa Culito de «robar-li» una il·lustració

La firma de roba afirma que van comprar "legalment" el disseny en un banc d'imatges

La Torre
15 de juliol del 2015
Actualitzat el 19 de juliol a les 7:26h
Disseny de la marca de roba i la il·lustració de Roset
Disseny de la marca de roba i la il·lustració de Roset | Foto: C.R.

Disseny de la marca de roba i la il·lustració de Roset Foto: C.R.


L'artista egarenc Conrad Roset ha volgut denunciar públicament, a través de les xarxes socials, que la firma de roba Culito From Spain li ha "robat" una de les seves il·lustracions i l'ha imprès en una de les seves peces de roba per vendre-la. 

Roset afirma que no és l'únic dissenyador que li ha passat, i menciona noms com Adam Carvalho, Lady Desidia o Gaia Bordocchi. L'egarenc ja s'ha posat en mans d'advocats però igualment ha volgut recriminar públicament la marca de roba. La imatge en concret forma part del llibre "Muses" i n'és, justament, la portada.

Cal dir que al cap de poques hores de la denúncia des de Culito From Spain han emès un comunicat també via Facebook. La marca explica que davant la reacció de diversos artistes han volgut deixar clar que "la nostra empresa no crea imatges, sinó que compra arxius digitals per crear els nostres dissenys (...). Molt frequentment treballem amb bancs d'imatges de diferents artistes freelance. Aquesta setmana hem tingut reclamacions de diversos artistes informant-nos que certes imatges que hem comprat legalment, eren de la seva propietat. Immediatament hem pres mesures com a acte de bona fe fins que s'aclareixi aquesta situació.
 

Portada del llibre 'Muses' de Roset