Inyaki Freixa guardonat amb el premi de l'Escut d'Or de l'Atlètic Terrassa

El club egarenc festeja la temporada 2014-2015 amb un acte de cloenda

La Torre
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:52h
Inyaki Freixa i Josep Maria Biosca
Inyaki Freixa i Josep Maria Biosca | Atlètic Terrassa

Inyaki Freixa i Josep Maria Biosca Foto: Atlètic Terrassa

L'Atlètic Terrassa Hockey Club va celebrar la cloenda de temporada el passat divendres dia 10, amb l'entrega de premis i distincions. Una munió de públic va acostar-se a les instal·lacions del club terrassenc per festejar els èxits assolits aquest any.

L'Escut d'Or, el premi de més renom, es va entregar al recentment retirat capità del primer equip masculí de hockey Inyaki Freixa. Alhora, es va lliurar dos premis més d'importància, a Josep Maria Sallés com a president del Comitè Organitzador de la Copa del Rei i de la Reina, i a Nani Escudé, pels seus 25 anys de servei a l'Atlètic.

Pel que fa a altres distincions, el Premi Oriol Freixa a la col·laboració amb el hockey formatiu de la casa va ser per Ferran Freixa; el Premi Santi Morera va ser declarat desert; i el Premi Rusc va ser per Oriol Malgosa, que comparteix la professió de periodista amb la de jugador de hockey herba al primer equip de l'Atlètic. El Premi Cinquantenari va ser per Vinicio Carvalho, que fa cinquanta anys va arribar de Bombai per ajudar a fer gran l'Atlètic.

Als discursos Jordi Alcover, vicepresident de la Federació Europea de Hockey, va lamentar i condemnar els fets ocorreguts durant el Campionat d'Espanya Cadet de hockey, i va recordar que s'ha de treballar a tots els nivells i des de federacions i clubs per evitar que es tornin a repetir.

El president de l'Atlètic, Josep Maria Biosca, va anunciar que al llarg de la propera temporada s'elaborarà i es posarà en funcionament un pla estratègic per fer un Atlètic millor. Biosca va aprofitar l'ocasió per recordar als socis que al final de la temporada 2015-2016 hi haurà eleccions a president, a les quals presentarà la seva candidatura.
 

L'acte de lliurament va tenir lloc divendres passat Foto: Atlètic Terrassa